Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

17 August 2019, kl. 12:00, Piteå

Uppstart för nytt nätverk inom solenergi

Arcitc Solar Nätverk

Var med och lägg grunden för norra Sveriges första nätverksträff inom solenergi! Målet är att skapa en mötesplats för experter, yrkesverksamma och dig som vill lära mer om potentialen för solenergi i kallt klimat.

Datum: 27 augusti 2019
Tid: 12.00 – 15.00

Har du installerat solceller och vill inspirera och hjälpa andra? Är du expert på området och vill dela med dig av de senaste forskningsresultaten? Eller är du kanske helt enkelt nyfiken på hur solel fungerar i kallt klimat? Då är Arctic Solars nätverk för solenergi något för dig. Den 27 augusti 2019 är det dags för den första nätverksträffen, med fokus på kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

– Vårt mål är att skapa ett inkluderande nätverk öppet för alla med intresse för solenergi i norra Sverige, säger Linnea Rehnberg, Innovationsledare på Piteå Science Park.

Då detta blir den första träffen med nätverket vill vi veta mer om dig och din verksamhet. Kanske vill du hålla en kort presentation? Anmäl dig här så kan vi tillsammans bidra till att öka kunskapen och medvetandet om hur väl solenergi faktiskt fungerar i kallt klimat. Vi bjuder på lunch, men för detta krävs anmälan. Vi ser fram emot att träffa dig den 27 augusti, varmt välkommen!

Arctic Solar är ett samverkansprojekt med syfte att öka investeringstakten i solel bland små och medelstora företag i norra Sverige. Projektet drivs av Piteå Science Park och finansieras av PiteEnergi, Piteå kommun, Region Norrbotten, Sparbanken Nord och Europeiska regionala utvecklingsfonden. Här kan du läsa mer om Arctic Solar.

Evenemang av

Piteå Science Park

Datum (första dag)

Datum (sista dag)

Plats

Piteå Science Park